Hét evenement voor alle erfgoedprofessionals

Bent u als professional bezig met erfgoed − roerend of onroerend, materieel of immaterieel? Dan mag u ErfgoedEvent 2017 niet missen. Dit breed opgezette driedaagse vakevenement is dé ontmoetingsplek voor onder andere leveranciers, ambachtslieden, bestuurders, conservatoren, (museum)beheerders, architecten, beleidsmakers, restauratoren, eigenaren, wetenschappers en designers.

Een unieke kans

ErfgoedEvent biedt u als professional een unieke kans om uw erfgoedexpertise uit te dragen en te delen. Om bestaande relaties te bestendigen en nieuwe contacten te leggen. Ook met doelgroepen die u anders misschien moeilijk zou bereiken. Zo is ErfgoedEvent 2017 dankzij de brede scope ook heel interessant voor studenten, young professionals, zzp’ers en start-ups.

Eén-op-één contact met uw doelgroep

In deze tijd van digitalisering wordt live communicatie steeds belangrijker als middel om bestaande klanten te binden en mogelijke nieuwe klanten te ontmoeten. ErfgoedEvent 2017 biedt hiertoe alle gelegenheid, met één-op-één contact tussen u en een gericht vakpubliek.